Bons partits amb resultats diferents

9 Abr 2017 | Cròniques, Noticies |

Bons partits amb resultats diferents

Bon partit dels cadets el jugat dissabte per la tarda al camp del Fondarella. Els de La Pobla es van imposar per 1-3 amb molt bon joc, especialment a la segona part. Per la seva part els alevins no van poder superar amb un bon resultat, la visita al Mig Segrià de dissabte matí, on van perdre per 7-1.

Cadets

Feia falta un bon partit dels nostres cadets, desprès de la forta davallada del darrer partit davant el Cervera al camp municipal, on es va caure per 0-10 en una jornada per oblidar. I l’equip ho va aconseguir. No era senzill jugar a futbol en el terreny de joc del Fondarella, la recent pluja l’havia deixat quasi bé impracticable i naturalment costava adaptar-se desenvolupant un bon joc. Tant va ser així que als tres minuts el Pobla ja va encaixar el primer gol dels locals que van aprofitar una badada en el marcatge dels nostres.

El Pobla va començar el partit amb el Joan a la porteria, una defensa de quatre amb l’Àlex, el Joan Soto, el Sergi i el Moha, quatre jugadors també al mig del camp, el Pau, el Xavi, el Jofre i l’Adrià i dos en punta, l’Hèctor i el Chouaib. L’equip es va refer ben aviat del gol encaixat i una molt bona jugada del Chouaib tres minuts després del gol local, va acabar amb una assistència a l’Hèctor que va creuar magníficament la pilota fora de l’abast del porter per aconseguir el gol de l’empat, 1-1.

Amb aquest resultat al marcador es va arribar al descans, les condicions del terreny de joc impedien trenar cap jugada, la gespa alta i les clapes de fang impossibilitaven que la pilota circulés en la direcció i amb la potencia desitjada. En aquestes condicions el partit es va convertir en un descontrol notori per part dels dos equips i amb poques arribades a porteria. Tot i així calia estar alerta perquè qualsevol badada podia acabar en una jugada desgraciada. En aquest sentit l’equip va fer un gran esforç de contenció per evitar el gol adversari.

La segona part es va iniciar amb una bona predisposició dels nostres per resoldre el partit, malgrat els inconvenient esmentats. A la bona actitud defensiva es va sumar una major decisió a l’hora d’atacar la porteria contraria i fruit d’això una bona contra iniciada pel Moha, amb una bona passada al Xavi i una perfecte combinació amb el Chouaib va habilitar al golejador del Pobla perquè creués la pilota al fons de la xarxa davant la sortida del porter, 1-2.

Havien passat tres minuts des de l’inici del segon període, el Pobla havia sortit al camp amb tres canvis, el Reda pel Joan Soto, el Marius per l’Adrià i el Iu pel Pau. Va ser al quart d’hora d’aquesta segona part quan el Marius va controlar la pilota prop de l’àrea pròpia, va llençar-la cap el Xavi, aquest la va conduir fins l’àrea local la va entregar al Moha i la entrada del defensa del Fondarella va ser castigada amb penal. El llançament del Chouaib va fer pujar el 1-3 al marcador i el partit prenia un bon caire, que es va confirmar fins el darrer xiulet de l’àrbitre.

Aquest partit havia de ser el darrer de la competició segons el calendari marcat per la Federació, però encara queda un partit pendent davant el Tàrrega al camp municipal, que en el seu moment va ser suspès per la pluja. Està previst que es jugui el proper divendres dia 20 d’abril a les 19:00 hores. Un bon dia per acomiadar aquesta excel·lent, encara que irregular campanya del nostre equip cadet, que ens pot fer acabar en segon lloc a la classificació general o consolidar la tercera posició que ja tenim i que a més pot portar al Chouaib a aconseguir el primer lloc en la classificació de màxims golejadors.

Alevins

Un altre partit, en aquest cas davant el Mig Segrià, en que els nostres alevins no es poden imposar a l’adversari, malgrat el bon joc i les moltes oportunitats creades davant la porteria contraria. I ja se sap que quan la pilota no vol entrar, no entra. No va ser aquest l’únic factor que va penalitzar el joc de l’equip del Pobla, però si que va ser molt notori.

El partit davant el setè de la classificació general no era senzill i el “Bep” va plantejar un 2-3-1 de sortida reforçant el joc del mig del camp i poder arribar amb condicions a l’àrea local. El Biel a la porteria, l’Aleix i el Ton darrera, l’Ares, el Quim i el Filip al mig i el Gerard davant.  Als cinc minuts però, una pilota dins l’àrea pròpia no es refusada i els del Segrià aprofiten per marcar el seu primer gol, 1-0. Dos minuts després un bon remat dels locals representa el 2-0.

El Pobla juga i juga sortint del darrera amb la pilota controlada, però a l’hora del remat no hi ha l’encert necessari, ni el Quim per tres vegades, ni el Filip, ni l’Ares aconsegueixen que el seus xuts vagin a porteria i es puguin escurçar distancies. El “Bep” ho intenta fent que el Filip i l’Aleix intercanviïn les seves posicions, però tampoc funciona davant de porta. Mentre els locals marquen dos gols més i fan pujar el 4-0 amb que s’arriba a la mitja part.

Canvi de protagonistes a la segona part, la norma es la norma. Davant l’absència de l’Ot, el Biel continua sota els pals, el Joan i el Joel a la defensa amb l’Ibra, el Jordi i el Lluc al mig i la Gisela més en punta. La pilota comença a rodar i no pot anar millor, els nostres combinen i creen bones ocasions de gol i ben aviat la pilota arriba a l’esquerra on està l’Ibra i fa una bona assistència al Jordi que amb un bon xut posar el 4-1 al marcador. Just un minut després i amb una pilota innocent els locals fan el 5-1, als dos minuts marquen el 6-1 i això representa un cop pels nostres que veuen com els seus esforços no arriben a bon port.

Tot i el desànim inevitable s’intenta tirar cap endavant, però cada vegada es més complicat i sobre tot quan els locals fan el 7-1. Fins el final del partit es juga amb voluntat i el resultat ja no es mou. De nou l’equip xoca amb la normativa federativa que impedeix fer els canvis que l’entrenador consideri oportuns perquè l’esforç i bon joc dels jugadors es tradueixi al marcador. Encara queden quatre partits per finalitzar la competició, tres per el Pobla donat que la propera setmana toca descansar. Haurem d’esperar fins el 28 o 29 d’aquest mes per tornar-los a veure al camp municipal.