Excel•lent debut dels juvenils

9 Oct 2017 | Cròniques, Noticies |

Excel·lent debut dels juvenils

 

Dissabte 6 d’octubre d’enguany era el dia assenyalat perquè el futbol de La Pobla podés tornar a gaudir del joc d’un equip juvenil de futbol. Desprès de masses anys i de diversos intents per aconseguir-ho, finalment el bon treball de l’Escola de Futbol Pobla donava els seus fruits, un equip juvenil sortia al camp de futbol per disputar un partit de competició. I el resultat no podia ser més engrescador, tan pel joc desenvolupat per tots els jugadors, com per el 6-2 que reflectia el marcador al final del partit disputat al camp municipal, davant els juvenils de l’Escola de Futbol Urgell.

La jornada no va ser complerta, perquè pel matí es va haver de suspendre el partit que havia de disputar el, també nou, equip infantil de l’Escola de Futbol Pobla davant el Gardeny. El rival no va poder reunir els jugadors suficients i es va acordar l’ajornament de l’encontre. Haurem d’esperar quinze dies per veure disputar un partit de competició dels nostres infantils al camp municipal. El que no pugui esperar tants dies per veure jugar aquest equip, el proper diumenge es pot desplaçar a Alpicat per contemplar el seu debut a la categoria.

Un bon inici

Era la inauguració i hi havia expectació a la grada per veure com es desenvolupava el joc dels nostres juvenils al terreny de joc. Inicialment van formar amb el Joan a la porteria; l’Adrià, el José Navarro, el Miquel Muñoz i el Ionut a la línia defensiva; al mig del camp el Joel, l’Andreu Portet i l’Uly i pel davant el Chouaib pel centre i el Yussef i el Miquel Molins per les bandes. El Pobla va sortir fort pressionant al davant i el Urgell responia amb algun contraatac i ben aviat van arribar els primers gols. Als tres minuts l’Uly la va col·locar al fons de la xarxa d’un bon xut, 1-0 i al minut nou, penal en contra i l’1-1 puja al marcador malgrat que el Joan va aturar el primer llançament però no va poder evitar el segon remat desprès del seu rebuig.

El segon gol del Pobla va ser el resultat d’una magnífica jugada de combinació protagonitzada per l’Uly, el Miquel Molins i rematada final de l’Andreu Portet, 2-1 i un minut desprès va arribar el 3-1 amb un gol en pròpia porta del Urgell. Els visitants van intentar apropar-se a la porteria defensada pel Joan, però el Pobla feia un bon treball de contenció al mig del camp i no aconseguien arribar a la nostre àrea amb perill. El “Moha” va entrar per l’Adrià i l’Arnald per el Ionut. Els nostres va fer uns bons contraatacs però l’àrbitre va anular dos gols del Pobla per fora de joc, un del Miquel Molins i l’altre del Chouaib. I la primera part va finalitzar sense que el marcador es tornés a moure.

Un bon acabament

La segona part es va iniciar amb l’Adrià i l’Arnal als laterals, el mateix centre de la defensa, el mateix porter i el mateix centre del camp, el Ionut i el Moha per les bandes en atac i el Miquel Molins en punta. El Urgell va sortir amb ganes de retallar distancies al marcador però la nostra defensa es va emprar a fons evitant el remat visitant. Tot i així els nostres tampoc arribaven a l’àrea contraria mancats de profunditat. El Chouaib i l’Uly van entrar pel “Moha” i el Ionut  i tot seguit el Urgell va marcar el gol que escurçava distancies, 3-2 aprofitant la indecisió dels nostres defenses a l’hora de rebutjar la pilota. Havien transcorregut vint minuts de la segona part.

El gol va estimular als nostres que van incrementar les jugades d’atac amb bones arribades del Yussef i del Chouaib però amb xuts una mica desviats. Passava el temps i el joc s’equilibrava al mig del camp fins que al minut vuitanta-dos el Joel es planta a la frontal de l’àrea per la dreta i marca el 4-2 d’un molt bon xut creuat. A partir d’aquest moment els del Urgell acusen el cop i al cap d’un minut el Yussef marca el 5-2 amb una gran jugada dins l’àrea driblant fins a tres jugadors i rematant a la xarxa. Quatre minuts més i el Chouaib s’anticipa a la sortida del porter dins l’àrea i col·loca la pilota dins la porteria contraria marcant el 6-2 definitiu. Encara hi va haver temps per que el Joan impedís el tercer gol del Urgell amb una gran aturada.

Excel·lent debut dels nostres juvenils a la competició. Tots el jugadors van mostrar un molt bon nivell per assumir els reptes de la categoria al llarg de la temporada. Especial menció pel “Moha” i l’Adrià, encara en edat de cadets, i que no es va fer notar en cap moment. L’esforç i l’entrega van ser absoluts i tot i que encara queda una bona feina per acoblar l’equip, la perspectiva es d’allò més engrescadora.