Juvenils guanyen, infantils perden

31 Oct 2018 | Cròniques, Noticies |

Juvenils guanyen, infantils perden

Els dos equips de l’Escola, juvenils i infantils van jugar com a visitants aquest cap de setmana, els juvenils van jugar a Cervera on es van imposar per 2-4 davant els locals de l’Escola, els infantil ven viatjar fins a Almacelles on no van poder superar l’equip local que va vèncer per 5-2.

Juvenils
El partit entre els juvenils de l’Escola de Futbol de La Pobla i els de l’Escola de Cervera es va jugar dissabte a partir de les quatre de la tarda al camp municipal d’esports de Cervera. Les perspectives de treure un bon resultat es van confirmar al llarg de l’encontre i el bon joc dels nostres va permetre aconseguir tres nous punts per a la classificació.
Inicialment van sortir al camp, el Joan, el Moha, el Miquel Muñoz, el Ionut, l’Andreu Portet, el Joel Albert, el Jesús Macho, el Youssef el Madani, el Chouaib, i el Miquel Molins. A la banqueta esperant el seu torn formaven, l’Uly, l’Oriol Pome i l’Arnald.
Els nostres jugadors van iniciar el partit força endollats i als dotze minuts el Joel va marcar el primer gol per els de Pobla, 0-1, al minut trenta-cinc, l’Andreu Portet va ampliar la diferencia amb un llançament de falta des de la frontal de l’àrea que es va introduir a la porteria dels locals per tot l’escaire, sense que ni el porter ni la tanca del Cervera ho poguessin impedir, Magnífic gol i 0-2 al marcador.
El Pobla es va anar al vestidor amb aquest resultat que reflectia la relativa superioritat dels nostres. La segona part, més equilibrada al marcador, es va iniciar amb el primer gol dels locals al minut cinquanta-sis,1-2. Dotze minuts després el Jesús Macho va restablir diferències amb el 1-3, però vuit minuts més tard, al setanta-vuit, el Cervara va tornar a marcar el 2-3. Finalment va ser l’Uly qui, just al minut següent va aconseguir el 2-4 definitiu.
El partit va ser bastant dur per les dues bandes, sobre tot als últims deu minuts que es va anant pujant de to amb les entrades fins arribar a les “tanganas” que es van culminar amb les dues targetes vermelles per l’Arnau i el Youssef i un altre per un jugador local. Un lamentable final per un bon partit dels de La Pobla.

Infantils
Els infantils de l’Escola visitaven el camp del líder Almacelles que havien guanyat els seus tres darrers partits, un lloc molt complicat per anar a treure punts i així va ser. Els del Segrià es van mostrar superiors en joc, en envergadura i en intensitat, tal va ser així que al minut tretze de la primera part ja s’imposaven per un contundent 3-0.
El terreny de joc de mides considerables i de gespa artificial es va convertir en enorme per els nostres jugadors. Tot i això el partit va donar un gir favorable a partir del minut vint-i-tres quan el Quim Pérez va aprofitar una assistència del Toni Andre per superar la sortida del porter amb una magnífica vaselina i d’aquesta manera fer pujar el 3-1 al marcador. Encara i va haver temps per que els locals fessin pujar el 4-1 abans del descans.
Els nostres van formar d’inici amb el Joan Pont a la porteria, el Jordi, el Reda, el Iu i el Lluc a la línia defensiva, per davant seu la Ares i el Pau amb les bandes cobertes per l’Aleix i el Filip i en punta el Quim i el Toni. A l’inici de la segona part l’Ibra va entrar pel Filip i el Ton pel Iu. A deu minuts pel final el Marc i el Nestor van entrar pel Quim i el Toni.
Als tres minuts els locals van ampliar diferencies amb el seu cinquè i darrer gol, 5-1. Els nostres no van baixar els braços i van continuar jugant amb l’empenta suficient per generar una gran jugada que va culminar l’Ibra marcant el 5-2. La jugada la va iniciar la Ares obrint a la dreta cap l’Aleix, aquest va combinar amb el Quim que li torna la pilota, la envia cap el Toni i aquest la desplaça més a la dreta cap l’Ibra que va fer el remat definitiu. Gran jugada de combinació entre cinc jugadors nostres sense que cap adversari pogués interceptar-la.