CRÒNICA – LA MARATÓ 2017

5 Des 2017 | Noticies |

 

Participació solidaria en la Marató 2017 

Com ja es tradicional per aquestes dates, l’Escola de Futbol de La Pobla de Segur ha tornat a organitzar la jornada lúdica-esportiva de participació solidaria amb la Marató anual que organitza TV3, enguany dedicada al tractament de les malalties infeccioses. La jornada ha sigut aquest 24 de desembre vigília de Nadal i Sant Esteve.   

Quasi be un centenar de fills, pares, familiars i entrenadors de l’Escola s’han aplegat al camp municipal en un matí fred emboirat , que juntament amb la data de pont que hi havia per davant, han restat l’assistència de participants. Tot i així el magnífic ambient regnant ha permès gaudir d’una excel·lent matinal de futbol on grans i petits han pogut exhibir les seves qualitats i sobre tot bones voluntats per part dels més grans.

A més, aquesta participació va permetre recaptar més de 200 euros, concretament 203 euros. El terreny de joc encara mostrava el seu color marró habitual, una mica emblanquinat per la rosada, el color verd s’haurà d’esperar un temps, veurem si per la marató del 2018 ja és una realitat o encara haurem d’esperar a la edició del 2019.

De moment però, això no ha estat cap impediment perquè l’esperit solidari dels integrants de l’Escola  permetés la celebració d’aquesta ja entranyable jornada solidaria, esportiva i lúdica. De ben segur que l’any 2018 hi tornarem.

 

 

 

EL PROPER DIUMENGE 24 DE DESEMBRE DE 2017 A PARTIR DE LES 11:00h DEL MATÍ I FINS LES 13:00h:

PARTITS DE FUTBOL SOLIDARIS

CAL QUE US PRESENTEU PARELLES DE JUGADORS FORMADES PREFERENTMENT PER UN ADULT/A I UN NEN/A

I US PRESENTEU AL CAMP DE FÚTBOL A INSCRIURE-US!!!

COL-LABORACIÓ PER PARELLA: 2€

US HI ESPEREM!!!

 

 

CRONICA MARATÓ 2016

Gran jornada esportiva-lúdica-solidària amb motiu de la Marató 2016

La jornada assolellada, després d’iniciar-se una mica emboirada, va emmarcar l’inici d’onze magnífics partits de futbol jugats entre pares i fills de l’escola de futbol Pobla, des de les 11.30h. fins les 14:00h del dijous dia 8 de desembre, al camp municipal de La Pobla de Segur. 

El motiu d’aquesta trobada organitzada per L’Escola de futbol era la participació solidària de l’entitat en la Marató 2016 organitzada per TV3, enguany pels tractaments de l’ictus i les lesions medul.lars i cerebrals traumàtiques.

Feia goig contemplar l’esforç de grans i petits corrent darrera la pilota per introduir-la dins la portaria adversària, amb més o menys gràcia i amb més o menys encert, però tots ells amb una voluntat digne d’elogi i admiració. Fins i tot hi van participar nens de tres i quatre anys que per la seva edat encara no poden formar part de l’Escola, pedrera de la pedrera del primer equip de la ciutat. Esperem que llavors el terreny de joc ja sigui de color verd i no del marró actual.

En total entre pares i fills hi van participar entre 250 i 300 persones, la més alta participació des de que s’organitza ara fa tres anys, així com també la de més alta recaptació solidària per la Marató; 230, 90 euros I això tenint en compte que la jornada es va celebrar en ple pont de desembre.

Aprofitant la convocatòria, l’AMPA de l’escola municipal i l’AMPI de la Guarderia també van participar de l’esdeveniment amb la col·locació de tres taules que s’encarregaven respectivament de pintar las cara dels infants, de fer-los retallar en paper les seves mans per tal de penjar-les com a decoració d’un arbre de nadal i d’adquirir uns llibres de contes amb la voluntat econòmica també adreçada a la solidaritat amb la Marató.

En resum, una gran jornada esportiva-solidaria amb la que l’Escola de futbol de la Pobla de Segur va contribuir amb la Marató 2016. Felicitats i agraïment a tots els participants.