UN CAP DE SETMANA RODÓ.

1 Gen 2016 | Cròniques, Noticies |

 

UN DISSABTE RODÓ PER ELS EQUIPS DE L’ESCOLA DE FUTBOL,

 

Els quatre equips, benjamins, prebenjamins, alevins i cadets van resoldre amb sendes victòries els seus respectius partits, assolint un magnífic 4 de 4 victoriós per l’escola de futbol de La Pobla.

El dia va començar lluminós com si volgués acompanyar els èxits dels més petits de l’escola. Els benjamins van iniciar els partits al camp municipal davant els de l’escola de futbol de Benasque. Un partit força desnivellat en que els nostres infants es van imposar per 15 a 2, amb resultats parcials de, 5-1, 3-0, 4-0 i 3-1, el que va permetre sumar 12 punts més pels benjamins.

Immediatament després d’aquest partit es va iniciar el dels prebenjamins, també contra el Benasque que s’han incorporat a la competició aquesta segona volta de la lliga pirineus. El resultat va ser quasi calcat al dels benjamins doncs els nostres més petits, van guanyar per 15 a 3. El primer quart va finalitzar amb un 2-0 amb gols del Franz i l’Aram i el segon quart amb un 1-0 amb gol del David. En aquests dos quarts cal destacar el joc del porter visitant que amb les seves parades i sortides de u contra u, va impedir un marcador més ampli favorable als nostres. El tercer quart va ser més contundent a favor del Pobla, un 6-1 amb gols a parells del Roc, l’Oleguer i l’Esteve. El quart temps es va resoldre amb un 6-2, marcant el David tres vegades, el Franz, L’Esteve i el Biel just al final del Partit. Com amb els benjamins, 12 punts per els nostres prebenjamins. Destacar el pòquer de gols del David i el hat-tric de l’Esteve.

Per la seva part l’equip aleví es va desplaçà a Torrefarrera per enfrontar-se als alevins del Mig Segrià. El partit, molt ben jugat pels de la Pobla, va finalitzar amb el resultat de 4 a 10 amb un doble hat-tric de l’Hèctor Nicolás, 1 gol més de l’Aleix i 3 del Quim Perez Castells. Al descans es va arribar amb un 2-7 no gens fàcil a l’inici, dons els del Mig Segrià van començar marcant a l’inici del partit i van obligar als nostres a remuntar amb força empenta.

Els cadets van tancar aquesta magnífica jornada victoriosa pels equips de l’escola de La Pobla, jugant el seu Partit davant el Tàrrega al camp municipal i guanyant-lo per 4 a 2. La primera part va estar molt igualada finalitzant amb un 1-1 al marcador amb gol de Chouaib. La segona part també ve ser molt igualada fins el minut 35 amb un marcador de 2-2 gràcies a un altre gol de Chouaib. Va ser en els últims cinc minuts de partit, quan els nostres cadets van aconseguir imposar-se amb dos gols de l’Andreu, que van permetre la victòria dels nostres cadets pel 4-2 final. L’entrenador Andreu Bretones va destacar el bon resultat que havia donat la tàctica del 4-1-4-1.