BON NADAL I BONES FESTES

17 des. 2018 | Noticies |

BON NADAL 2020

Arribades les dates nadalenques i esperant que estigueu bé, és un bon moment per desitjar-vos a totes i a tots tota mena de benaventurances i de bones perspectives per el proper any a punt de començar. Des de l’Escola de Futbol volem expressar aquests desitjos a tots els infants i joves que vesteixen els nostres colors en el terreny de joc, als tècnics, als delegats i delegades i, a totes les famílies. Gràcies a tothom, l’escola de futbol és avui la referència de petits i grans amants d’aquest esport a La Pobla de Segur.

Aquest 2020 que finalitzem, ens ha permès assolir unes excel·lents fites pel que fa a la participació, més de setanta-cinc atletes conformen els nostres equips de futbol. Ens sap greu no poder gaudir de la competició aquesta temporada, però davant la crisi de la Covid en què estem immersos, vàrem decidir no fer-ho, tot i això, hem abocat tots els esforços en mantenir els entrenaments mentre s’ha permès l’activitat.

Amb tot, esperem i desitgem que amb la participació i l’esforç de tothom i amb una millor evolució de la pandèmia, aquest proper any, puguem equiparar i fins i tot incrementar aquestes fites aconseguides fins l’actualitat. Moltes felicitats!!!

BON NADAL I FELIÇ ANY 2021