L’Escola de Futbol de la Pobla ja té molts anys d’existència. Desenvolupar i mantenir una entitat tants anys no es una tasca gens senzilla i això és possible gràcies a la col·laboració de molta gent, que d’una manera o altra, hi ha posat el seu gra de sorra. A destacar la dedicació i esforç de tot l’equip tècnic d’entrenadors i sobretot de la col·laboració de totes les mares i pares al llarg d’aquests anys. A tots ells el nostre sincer reconeixement i alhora dir que això ens motiva a la junta directiva actual per buscar noves fites.

Avui l’Escola de Futbol de la Pobla és una entitat molt nombrosa i perquè no dir-ho una de les més importants de la nostra comarca i província. L’Escola té més de 120 jugadors i jugadores i un importat equip tècnic repartits amb 7 categories. L’objectiu principal és fomentar l’aprenentatge del futbol formatiu com a persona i esportista.

Ens estem consolidant com una Escola de Futbol puntera però sabem que hem de millorar en molts aspectes tant d’estructura esportiva com de funcionament. Es per això que hem de treballar tots per fer que la nostra Escola sigui encara més una Escola de Qualitat per tots els nostres jugadors i jugadores.

Esperem que tots pugeu gaudir amb l’Escola i agraïr de nou tot el vostre recolzament.