JORNADES TÈCNIQUES – Preparació de la pròxima temporada 2018-2019

15 maig 2018 | Cròniques, Noticies |

 

Preparació de la pròxima temporada 2018-2019

Es presenta engrescador aquest proper mes de maig. Coincidint amb la finalització de la competició pels nostres actuals equips federats, alevins i cadets, l’Escola de Futbol Pobla ha planificat el que ha de ser la formació i consolidació dels nous equips que hauran de jugar en las categories juvenils i infantils, segons va aprovar la darrera assemblea extraordinària del passat 21 de març.

En concret es tracta d’organitzar la formació del nou equip juvenil a partir dels actuals jugadors cadets que ja han complert el seu darrer any a la categoria i complementar-los amb altres jugadors que actualment han format part d’altres equips i d’altres incorporacions interessades. A tal efecte ja s’ha concretat la incorporació del que serà el nou entrenador dels juvenils en la figura de l’Albert Casaucau.  actual porter del primer equip del Club Futbol Pobla.

Pel que respecta al nou equip infantil també es te concretat qui el dirigirà en els entrenaments i des de la banqueta, serà l’actual entrenador dels alevins Josep “Bep” Ortega. Pel que fa als jugadors que integraran aquest nou equip, es preveu que la base estigui formada pels actuals jugadors alevins i completada pel actuals jugadors benjamins de segon any que han de canviar de categoria.

Perquè la pròxima temporada es pugui afrontar amb una bona base, l’Escola de Futbol Pobla dedicarà aquest mes de maig ha organitzar tot un seguit de trobades, Una mena de JORNADES TÈCNIQUES, que comptarà amb l’inici dels primers entrenaments amb els nous jugadors i entrenadors perquè ja es vagin coneixent i adaptant als nous companys i sistemes d’entrenament i de joc, això com la celebració de algun partit amistós que ja es puguin concretar.

En resum, tot un seguit d’activitats que facilitin la formació dels nous equips infantils i juvenils, que seran els encarregats de fer-nos gaudir de bon futbol a La Pobla i d’assegurar la continuïtat d’aquest esport a la nostre localitat.