crònica MARATÓ 2018

11 des. 2018 | Cròniques, Noticies |

Participació solidaria en la Marató 2018

Com ja es tradicional per aquestes dates, l’Escola de Futbol de La Pobla de Segur ha tornat a organitzar la jornada lúdica-esportiva de participació solidaria amb la Marató anual que organitza TV3, enguany dedicada al Càncer. La jornada ha sigut aquest 22 de desembre.   

Quasi be un centenar de fills, pares, familiars i entrenadors de l’Escola s’han aplegat al camp municipal en un matí solejat i tranquil. El magnífic ambient regnant ha permès gaudir d’una excel·lent matinal de futbol on grans i petits han pogut exhibir les seves qualitats i sobre tot bones voluntats per part dels més grans.

A més, aquesta participació ha permès recaptar més de 180 euros, concretament 182 euros. El terreny de joc encara mostrava el seu color marró habitual, una mica emblanquinat per la rosada, el color verd s’haurà d’esperar un temps, veurem si per la marató del 2019 ja és una realitat o encara haurem d’esperar a la edició del 2020.

De moment però, això no ha estat cap impediment perquè l’esperit solidari dels integrants de l’Escola  permetés la celebració d’aquesta ja entranyable jornada solidària, esportiva i lúdica. De ben segur que l’any 2019 hi tornarem.

 

 

 

 

EL PROPER DISSABTE 22 DE DESEMBRE DE 2018 A PARTIR DE LES 12:00h DEL MATÍ I FINS LES 14:00h:

PARTITS DE FUTBOL SOLIDARIS

CAL QUE US PRESENTEU PARELLES DE JUGADORS FORMADES PREFERENTMENT PER UN ADULT/A I UN NEN/A

I US PRESENTEU AL CAMP DE FÚTBOL A INSCRIURE-US!!!

COL-LABORACIÓ PER PARELLA: 2€

US HI ESPEREM!!!