Quatre bons partits a Esterri d’Aneu

22 maig 2018 | Cròniques, Noticies |

Quatre bons partits a Esterri d’Aneu

Els equips benjamins i prebenjamins de l’Escola es  van desplaçar diumenge a Esterri d’Àneu per disputar els seus partits respectius davant els equips locals i també, en el cas dels benjamins, davant l’equip de la Val d’Aran. L’equip benjamí es va imposar en els dos partits que va jugar oferint un bon joc. L’equip blau dels prebenjamins va empatar sense gols el seu partit i l’equip vermell va aconseguir la victòria en el seu encontre. Un magnífic bagatge de joc i resultats en la seva visita a Esterri.

Prebenjamins

L’equip blau dels prebenjamins va iniciar aquesta llarga matinal de futbol a Esterri davant l’equip local quan passaven pocs minuts de les deu del matí. Hi havia nou jugadors a disposició del Cristian i el Dani: l’Oriol, el Quim, el Biel, l’Àlex, l’Amin, el Jan Font, el Roc, el Roger i el David. Els entrenadors en van triar sis per començar, donat que era el nombre de jugadors de que disposava l’equip d Esterri.

Tots els nostres menuts van entrar i sortir del terreny de joc al llarg dels quaranta minuts de durada del partit i tots van gaudir del joc disputadíssim i anivellat del partit. Tan anivellat que cap dels dos equips va poder marcar cap gol i 0-0 al final dels quatre temps del partit. Un raonament de tan precari marcador es que es va jugar amb porteries de futbol sala, molt adequades per la envergadura dels porters d’aquesta categoria.

Els prebenjamints vermells van entrar a continuació, després d’un llarg descans donat que l’equip local només disposava d’un equip. Els nostres disposaven d’onze jugadors per anar-se alternant al terreny de joc: el Jan Lao, el Magí, el Jan Bosch, l’Oleguer, l’Esteve, el Kilian, l’Uriel, l’Unai, el Pau, l’Aram i l’Imra. Entre la quantitat de jugadors dels nostres, que permetia fer els canvis oportuns i que era els segon partit que disputaven els locals, poc a poc el marcador es va decantar a favor del Pobla.

El primer quart va acabar 0-1 a favor, gol marcat per el Kilian. El segon quart va ser favorable als locals, també per 1-0. El tercer quart els nostres ja es van imposar per 1-2 amb gols de l’Oleguer i el mateix resultat, 1-2 i el mateix golejador per partida doble es va repetir en el  quart i darrer temps.

Benjamins

L’equip benjamí de l’Escola es va trobar amb dos partits pel davant en una mena de triangular amb els equips d’Esterri d’Àneu i de la Val d’Aran. Primer van jugar Esterri i Pobla, després Esterri davant la Val d’Aran i finalment el Pobla contra els de la Val d’Aran, una bons distribució pels nostres que els permetia descansar entre partit i partit.

Els vuit jugadors dels que disposa el Carles van estar presents per disputar el primer partit contra els d’Esterri: el Dani, el Marc Soto. el Jan Bosch, el Franz, el Max, l’Àngel, el Jan Monsó i el Ionut van ser els encarregats de remuntar un primer quart advers per els nostres colors, 2-0 pels d’Esterri. Amb bona sortida de pilota des de darrera i amb bona punteria en els xuts de lluny el Marc Soto, el Franz per dues vegades i el Max van transformar els gols d’aquest segon quart, 0-4 per els de Pobla.

El tercer quart va ser molt equilibrat i va finalitzar amb empat al marcador i el darrer quart els nostres es van tornar a imposar per 0-2 al marcador amb gols del Marc Soto i del Max. Després d’aquest bon resultat va venir molt be el descans mentre els d’Esterri i els de la Val d’Aran disputaven el seu partit.

El partit del Pobla contra els del Val d’Aran va ser l’últim que es va disputar en aquesta matinal plena de futbol. El Jan Bosch no el va poder jugar i el Marc Roca i l’Oriol dels benjamins van reforçar l’equip. El primer quart va ser molt disputat amb bones jugades de tots dos equips, però els nostres van estar més encertats a l’hora de definir davant de porta. El Ionut i el Franz van marcar els dos gols del Pobla que superaven el gol dels d’Aran, 2-1.

El segon quart ja va ser de clara superioritat dels nostres que van obtenir quatre gols ben macos de xuts del Jan Monsó, 1-0, del Marc Soto per dues vegades consecutives, 2-0 i 3-0 i del Max autor del 4-0. Davant la superioritat dels del Pobla, més descansats, es va decidir que el tercer i quart temps fossin de una durada de set minuts. El tercer va acabar 1-0 amb gol del Jan Monsó i el darrer quart 3-0 amb gols del Jan Monsó, el primer, del Marc Roca el segon i del Marc Soto el darrer. Molt bons partits del nostres benjamins que van demostrar estar en un molt bon estat de forma.