Tres partits entre pluja i pluja

2 maig 2018 | Cròniques, Noticies |

Tres partits entre pluja i pluja

Els prebenjamins van disputar el partit davant el Benasc, dissabte passat a la localitat aragonesa, envoltats de núvols amenaçadors que no van descarregar ni una sola gota en tot el temps de joc i que van deixar gaudir d’un bon partit de futbol. Els alevins tenien el repte de disputar tres partits consecutius, dissabte contra l’Ivars d’Urgell, diumenge contra el Pons i dilluns contra el FIF Lleida, tots ells al camp municipal. La pluja va impedir celebrar el partit del diumenge davant el Pons i tot i fer acte de presencia al inici del partit de dilluns, es va esvair ben aviat deixant que continués el partit fins el final.

Prebenjamins

Molt bon partit el celebrat entre els nostres prebenjamins del Pobla i el Benasc, com a visitants. El dia era gris i el viatge llarg i ple de revolts. però el poc paisatge que es podia apreciar entre els núvols era magnífic i la il·lusió dels nens per jugar s’ho valia. El Pobla va ajuntar els jugadors que es van desplaçar dels equips blau i vermell per fer un sol equip.

D’entrada el Pobla va formar amb l’Oriol a la porteria, el Magí, el Marc Roca i l’Alex darrera i el Pau, el Roc i l’Oleguer davant. L’encontra va començar força disputat amb poques arribades a la porteria contraria, Els locals semblava que volien imposar la seva major envergadura, però va ser l’Oleguer qui arrancant des de camp propi per la banda esquerra es va plantar davant el porter i el va batre inaugurant el marcador, 0-1. Poc després però, els locals van marcar el gol de l’empat, 1-1.

El segon quart va començar amb l’Oriol que continuava a la porteria, el Jan Bosch, l’Àlex i l’Uriel darrera i pel davant l’Unai, el Biel i el Kilian. El joc va continuar al mig del camp però amb més arribades dels locals, que van aconseguir marcar el seu gol aprofitant una badada dels nostres que no van poder tallar una pilota que havia enviat el porter contrari als seus davanters. L’Oriol va evitar un altre gol local amb una molt bona aturada i aquest temps es va acabar amb l’únic gol del Benasc, 1-0.

El tercer quart va ser de traca i mocador per els nostres jugadors del Pobla que van formar amb el Magí de porter, el Marc Roca i l’Oriol en defensa, amb el Roc de pivot per davant i el Biel l’Oleguer i el Pau davanters. Van començar atacant els de Benasc i el Roc va haver de treure una pilota que ja entrava a la nostre porteria amb el Magí batut. Tot seguit van entrar el Jan Bosch pel Roc i el Kilian pel Pau. Ben aviat els del Pobla es van bolcar cap a la porteria del Benasc i fruit d’aquest joc va arribar el primer gol favorable després de tres remats consecutius de l’Oleguer, el Biel i el Kilian que va aconseguir el 0-1 d’aquest període.

Continuava el bon joc  i el Biel rep una pilota a la frontal de l’àrea, corre en diagonal cap el pal esquerra, el porter vol tapar el remat, però el Biel aguanta la pilota fins que el porter ja es a terra i no pot impedir que el remat entri ajustat al pal curt, 0-2. Finalment l’Oleguer fa una bona assistència al Biel que aquest perllonga fins el Kilian que marca el 0-3 d’un bon xut. Molt bona jugada col·lectiva.

El quart temps va ser tot el contrari que l’anterior, els de Benasc van sortir amb tota la seva potencia i la seva artilleria i els gols van anar caient al seu favor fins el 4-0 sense que l’esforç i els canvis de jugadors dels nostres ho poguessin impedir. I es que físicament alguns jugadors del Benasc semblaven de segon any de benjamins. Tot i aquest final, molt bon partit dels prebenjamins del Pobla molt superior als disputats anteriorment.

Alevins

Dissabte

Els alevins van jugar dissabte matí contra el Ivars d’Urgell al camp municipal, el darrer partit com a locals d’aquesta temporada i penúltim del calendari, però encara quedaven pendents els partit suspesos amb anterioritat, contra el Pons i contra el FIF Lleida que s’havien de disputar diumenge i dilluns.

El partit contra els d’Ivars va transcorre favorable pels nostres colors fins el 4-3 definitiu amb que va finalitzar el partit. La primera part el Pobla va formar amb el Biel a la porteria, l’Aleix i el Filip de defenses, l’Ares i el Quim pel davant i la Gisela i el Lluc en punta i va ser l’Aleix que va marcar l’1-0 a poc de finalitzar el primer quart. El segon quart va finalitzar sense gols i es va arribar al descans amb l’avantatge mínima.

El Gerard, el Joan, el Jordi, el Ibra i el Joel va entrar en aquesta segona part, el Biel continuava a la porteria i l’Aleix al camp. I ben aviat, al minut de començar va ser l’Aleix qui va fer pujar al marcador el 2-0. Faltaven tres minuts per finalitzar el tercer quart i l’Ibra va aconseguir el 3-0, però al minut següent els visitants van escurçar distancies, 3-1. Només començar el darrer quart els d’Ivars van marcar el 3-2 i tot seguit el Lluc va marcar el 4-2 pel Pobla. El gol posterior del Ivars 4-3 no va ser suficient per impedir la victòria dels nostres alevins que se la tenien ben guanyada.

Diumenge

El partit aplaçat contra el Pons es va tornar a suspendre diumenge per la pluja. Amb aquest partit suspès ja en son un munt els que aquesta temporada s’han hagut de suspendre per causa de la pluja, si sumem els que han afectat a totes les categories de l’Escola i també els del primer equip del Club de Futbol Pobla. Una dada a sumar totes les altres que haurien de fer posar vermells als responsables de que el nostre poble segueixi disposant de unes instal·lacions tan obsoletes per la pràctica d’aquest esport,  que a tants ens agrada i que ajuda a fomentar tot un seguit de valors als nostres infants que el practiquen.

Dilluns

Dilluns per la tarda si que es va poder jugar el partit contra el FIF Lleida. La pluja inicial només va ser una amenaça que es va esvair al poc de començar el partit. L’alineació inicial contemplava al Biel de porter, l’Aleix, el Filip i l’Ares defensant i el Quim, la Gisela i l’Ibra al davant. Ben aviat es va poder veure que els visitants ocupaven un lloc molt superior a la classificació, als dos minuts van marcar el 0-1 d’una falta directa, cinc minuts després va arribar el 0-2 i amb un xut del Quim al travesser va finalitzar el primer quart

El segon quart es va iniciar amb un intercanvi d’arribades davant porta sense efectivitat fins que passats deu minuts i una altre vegada de falta directa, aquesta des de la dreta de l’atac visitant, el 0-3 va pujar al marcador. Encara i va haver temps perquè l’Ares rebutgés de la mateixa línia de porteria una pilota que ja entrava i que l’Ibra encertés el seu xut que va representar el 3-1 just abans d’arribar al descans.

L’Ot a la porteria el Joan a la defensa i el Gerard i el Lluc van entrar per iniciar la segona part junt amb l’Aleix, l’Ares i el Quim que es mantenien a la alineació. Als cinc minuts el visitants ja havien ampliat el resultat fins l’1-5. I va ser l’Aleix d’un fort xut des de lluny que va marcar el 2-5. Abans d’arribar al final del tercer quart per oblidar, els de Lleida van marcar dos gols més fins el 2-7. Només començar el darrer quart un altre gol dels visitants, 2-8 i a partir d’aquest moment va semblar que els nostres reaccionessin. Els últims deu minuts de partit van ser de domini del Pobla amb bones jugades d’atac que van permetre escurçar distancies fins arribar al definitiu 4-8 amb dos bon gols del Lluc.