Triangular de futbol base a Rialp

12 juny 2017 | Cròniques, Noticies |

 

Triangular de futbol base a Rialp

Els equips benjamins i prebenjamins de l’escola de futbol Pobla, van acomiadar la temporada 2016-2017 en els triangulars amistosos disputats entre els equips de l’escola de Rialp,-organitzadora del torneig-, l’escola de la Val d’Aran i els nostres petits de La Pobla.

El triangular estava emmarcat dins la Trobada de futbol base que es va celebrar a Rialp el dissabte dia 10 i diumenge dia 11. Una trobada espectacular donat la quantitat d’equips participants de totes les categories de futbol base, las magnífiques instal·lacions de Rialp, on destaca una gespa excel·lentment cuidada que sembla una gran catifa de color verd, i les carpes instal·lades per acollir el menjador pels participants i el servei de bar pel públic en general. L’únic inconvenient relatiu va ser el sol inclement i la temperatura que va acompanyar la Trobada, sobre tot al migdia i la tarda.

L’inici dels triangulars eren previstos a les 13’45h. però es van retardar una hora fins les 14’45h., un fet que va ajudar a la bona digestió dels jugadors. Els dos equips de La Pobla es van enfrontar als equips de Rialp en primer lloc i amb diversa sort. Mentre els benjamins es van imposar en un encontre molt disputat, els prebenjamins no van poder amb els rivals de Rialp que es van imposar gràcies a la seva major envergadura i millor punteria davant porta.

Aquesta millor punteria del rival encara es va fer més notòria en el següent partit que els prebenjamins van disputar contra els de La Val d’Aran. El cansament de jugar els dos partits seguits es va fer palès, sobre tot a la segona part, i els nostres petits no van poder aturar l’allau dels aranesos malgrat arribar moltes vegades davant la porteria contraria, però sense sort en la darrera rematada. Tot i així els nostres jugadors van mostrar una magnifica disposició d’ànims que els va permetre gaudir de la seva participació en el joc. Tal va ser així, que un cop finalitzat els partit i a l’espera de l’entrega dels trofeus, es van entretenir jugant al futbol en les instal·lacions annexes. Una pedrera incombustible!

Per la seva part, els benjamins, amb una exhibició de bon joc i de efectivitat, sobre tot a la segona part, no van donar cap opció als de La Val d’Aran de fer-se amb el partit. Mostrant moltes de les virtuts que els han permès proclamar-se campions de la Lliga Pirineus, no només es van imposar als partits enfront els seus rivals, sinó que també es van proclamar vencedors del seu triangular.

La pròxima temporada serà diferent donat que molts jugadors canviaran de categoria. Desitgem i esperem que sigui tan profitosa com aquesta en que els nostres infants han pogut desenvolupar-se jugant al seu esport preferit i aprenent els valors humans que comporta la activitat esportiva. Fins al setembre, molt bon estiu a tothom.