Trobada Prebenjamins a Rialp

13 març 2017 | Cròniques, Noticies |

Trobada Prebenjamins a Rialp

 

Els equips prebenjamins de les escoles de futbol de La Pobla de Segur, Rialp i La Seu d’Urgell es van trobar diumenge 12 de març al camp de futbol de Rialp per jugar un triangular de caràcter amistós. La trobada, organitzada per l’escola de futbol de Rialp, volia cobrir el buit de partits que es produeix entre la primera i la segona volta a la Lliga Pirineus.

Eren les onze del matí quan dinou nens entre els cinc i els set anys de l’escola de futbol de La Pobla es van reunir al voltant dels dos entrenadors, en Cristian i en Dani per preparar els partits que havien d’enfrontar-los al Rialp i La Seu. Ells eren, l’Oriol, el Marc, el Jan Bosch, el Jan Lao, el Franz, l’Oleguer, el Pau, l’Arnau, el Magí, el Roc, el Quim, l’Àlex, el Biel, el David, el Nil, el Roger, l’Uriel, l’Esteva i l’Unai.

Reunits els representants dels tres equips es va acordar que els partits tinguessin una durada de vint-i-quatre minuts dividits en dues parts de dotze i que el torn de joc fos en primer lloc el Rialp contra La Seu; desprès el Rialp contra La Pobla i finalment La Pobla contra La Seu.

El primer partit ja va donar una idea del potencial del Rialp, desprès d’una primera part igualada, 3-2 favorable als locals, aquests es van imposar per un contundent 6-2 al final del partit. I va arribar el torn dels nostres jugadors, la diferencia d’edat amb els jugadors del Rialp la majoria de set anys, era notòria a partir del físic. La primera part va ser molt disputada, els nostres jugadors van plantar cara amb una gran disposició d’ànim i d’esforç, però finalment el Rialp va aconseguir marcar l’ 1-0 . A la segona part el Rialp va mostrar la seva major contundència davant de porta i va aconseguir tres gols més fins arribar al 4-0 final amb que va acabar el partit.

Els prebenjamins de La Pobla no es van desanimar i després d’un breu descans de cinc minuts ja estaven disposats a enfrontar-se als seus rivals de La Seu. Va ser un partit molt disputat però els infants de La Pobla van treure la seva qualitat i amb una bona disposició al camp van vèncer la resistència dels defensors de La Seu amb dos magnífics gols, un a cada part, que van deixar el marcador en el 2-0 final.

La victòria en aquest partit va provocar l’aplaudiment general per part dels pares i familiars de La Pobla, al qual s’hi van sumar els aplaudiments de tot el públic en general doncs tothom havia gaudit d’una magnífica jornada de futbol, jugadors, tècnics, àrbitres i familiars en general.

Al finalitzar la jornada es comentava l’aspecte del terreny de joc, una gespa molt ben cuidada semblant a una catifa de color verd que provocava una sana enveja i també que la iniciativa de l’escola de futbol de Rialp seria bo continuar-la a altres localitats per tal que les continuades sessions d’entrenament no es convertissin en tan rutinàries al no haver partits on desenvolupar i mostrar els coneixements adquirits.